Tápióka chipsünket Peruban, egy kis tengerparti ültetvényről kézzel szedett tápiókából készítjük. A növény gazdag ásványi anyagokban, például cinkben, magnéziumban, rézben, vasban és mangánban. A chipseket extra finom napraforgóolajban kíméletesen kisütjük és sózzuk, hogy a jellegzetes ízét kiemeljük. Kellemes ropogós alternatíva, ha már unod a szokásos burgonyachipset, és valami mást szeretnél kipróbálni! A legtöbb alkalomra tökéletes, gyerekek és felnőttek kedvenc ropogtatnivalója. Válogatott, magas olajsavtartalmú napraforgóolajat használunk, amely a hagyományos napraforgóolaj omega-6-tartalmának körülbelül tizedével rendelkezik. Ezáltal a napraforgóolaj magas hőmérsékleten is stabil, és ezért nem képződnek benne transzzsírok. Próbáld ki a többi chipsünket is!
"Lazíts és élvezd ezt a chipset, ha már unod a hagyományost- finoman ropogós, pálmaolaj és transzzsírok nélkül!"