Természetes kókuszolajunkat gőzzel szagtalanítjuk, amely az íz- és aromaeltávolítási finomítási folyamat része. Ez különösen alkalmassá teszi, ha a kókusztól eltérő ízeket szeretnél kiemelni a főzés és a sütés során. A kókuszolaj nagy arányban tartalmaz közepes láncú zsírsavakat, és magas hőmérsékleten is használható a transzzsírok kockázata nélkül. A kókuszolaj szobahőmérsékleten általában szilárd, de melegítés által folyékonnyá válik. Különböző kókuszolajaink között az a különbség, hogy a szűz kókuszolaj (500 ml és 230 ml) hidegen sajtolt, lágyabb állagú, és valamivel folyékonyabb. Ezért különösen alkalmas sütéshez és főzéshez. A természetes kókuszolaj (500 ml) szagtalanított, ezért íz- és aromamentes, ami azt jelenti, hogy főzéskor és sütéskor jobban kihozza a kókusztól eltérő ízeket. A kettő tökéletesen kiegészíti egymást a konyhában.
"Ne felejts el tiszta kanalat használni, hogy az olaj ne szennyeződjön!"