Szűz kókuszolajunk bio és hidegen sajtolt, ami azt jelenti, hogy nem finomított és nem is fehérített. A kókuszolaj nagy arányban tartalmaz közepes láncú zsírsavakat, és magas hőmérsékleten is használható a transzzsírok kockázata nélkül. Csipetnyi ízletes kókuszízt ad a sült ételekhez. Ázsiai pác készíthető belőle egy csipetnyi tamari és egy kis chili hozzáadásával. Palacsintára kenve és turmixhoz adva is lenyűgöző. Ezen kívül használhatod testápolóként és hajpakolásként is. A kókuszolaj szobahőmérsékleten általában szilárd, de hevítés által folyékonnyá válik. Különböző kókuszolajaink között az a különbség, hogy a szűz kókuszolaj (500 ml és 230 ml) hidegen sajtolt, lágyabb állagú, és valamivel folyékonyabb. Ezért különösen alkalmas sütéshez és főzéshez. A természetes kókuszolaj (500 ml) szagtalanított, ezért íz- és aromamentes, ami azt jelenti, hogy főzéskor és sütéskor jobban kihozza a kókusztól eltérő ízeket. A kettő tökéletesen kiegészíti egymást a konyhában.
"Ne felejts el tiszta kanalat használni, hogy az olaj ne szennyeződjön!"