Kérdése van? Hívjon minket! +36306368893

Bio shoyu japán szójaszósz
Bio shoyu japán szójaszósz
2 990 Ft

Bio shoyu japán szójaszósz

Bio shoyu japán szójaszósz
Bio shoyu japán szójaszósz
Bio shoyu japán szójaszósz
Bio shoyu japán szójaszósz
Bio és természetesen fermentált japán shoyu szójaszósz lekerekített, enyhe ízzel és kiegyensúlyozott sóssággal – teljesen adalékanyagoktól mentesen! Kiváló rizzsel, vegetáriánus ételekkel és fehér húsú halakkal.
USP
  • Bio
  • Hozzáadott adalékanyagoktól mentes
  • Természetes módon fermentált
  • Hagyományos recept alapján
Űrtartalom
250 ml
Ikonok
Márka
Renée Voltaire
Raktáron
2 990 Ft
Részletek

A shoyu-t Japánban, hagyományos módszerekkel állítjuk elő. Különös gondossággal ügyelünk a megfelelő összetevőkre, az előkészítésre és az érlelésre, amelynek eredménye a különleges íz. A gyártás ősszel kezdődik, ilyenkor a fermentáláshoz tökéletesek a feltételek a friss szójababok betakarítása után. Miután a babot megpároltuk és élesztőgombával gazdagítottuk, a következő lépés a préselés és a cédrusfa hordókba töltés. Ekkor keletkeznek azok az enzimek, amelyek a shoyu finom ízét adják.


"Még a sushi éttermekbe is magammal viszem. Ha egyszer megkóstoltad ezt az ízletes szójaszószt, függő leszel - örök szerelem!"
Adatok
Származási hely
Japán
Tárolás
Napfénytől védett, és hűvös helyen tárolandó.
Csomagolás újrahasznosítás
Üveg és műanyag tárolóban.
Allergén információk
Tömeg
250 g/üveg
Összetevők
Víz, szójabab*, búza*tengeri *.
* Bio összetevő.
Átlagos tápérték 100ml termékben:
Energia: 267 kJ/63 kcal
Zsír: 0 g, amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 5,8 g, amelyből cukrok: 1,6 g
Fehérje: 9,6 g
Só: 15 g
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek