Bio almaecetes italunkat valódi ceyloni fahéjjal ízesítjük, amely kis mennyiségű kumarint tartalmaz, valamint kurkumával, amely az erős antioxidáns kurkumin hatóanyagot tartalmazza. Nyersen, szűretlenül és pasztőrözetlenül, élő baktériumkultúrával, úgynevezett anyával készül. A bio almát kíméletesen préseljük, és fahordókban erjedni hagyjuk. Az ecetet ezután szűretlenül palackozzuk, hogy megőrizze jó tulajdonságait és jellegét. Az ecetes anyakultúra prebiotikus fehérjékből és tápanyagokból áll, amelyek a jó baktériumok táplálékául szolgálnak. Almaecetes italunknak magas, kb. 1%-os savtartalma van. Keverj össze 1-2 teáskanál almaecetet vízzel, és fogyaszd reggel vagy étkezéskor. De ihatod shotként vagy forró vízzel teaként is. Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt rázd fel az üveget, hogy a baktériumkultúra is felkeveredjen. Az ecet hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik (még felbontás után is), mivel önmagában is tartósítószer. Próbáld ki a bio nyers almaecetes italt anyával, a matcha, citrom és a kurkuma, gyömbér, chili ízű almaecetes italainkat is!
Ajánlott fogyasztási mennyiség: 2 evőkanál naponta 1-3 alkalommal, étkezések között. Használat előtt felrázandó.
"Keverd össze vízzel és fogyaszd étkezés előtt vagy után - egy igazi nyers shot!"