Bio almaecetes italunk nyers, szűretlen, pasztőrözetlen és extra magas minőségű. Bio almából készül, amelyet fermentálunk. Tartalmaz enzimeket és élő baktériumkultúrát, amely az ecetben természetes módon képződik, ezt nevezzük „anyának”. Az almát kíméletesen préseljük és hordókban erjedni hagyunk. Az ecetet ezután szűretlenül palackozzuk, hogy megőrizze jó tulajdonságait és jellegét. Az ecetes anyakultúra prebiotikus fehérjékből és tápanyagokból áll, amelyek a jó baktériumok táplálékául szolgálnak. Almaecetünknek magas, kb. 5%-os savtartalma van, ezért fogyasztás előtt hígítani kell. Keverj össze 1-2 teáskanál almaecetet vízzel, és fogyaszd reggel vagy étkezéskor. De ihatod shotként vagy forró vízzel teaként. Kiváló italokba, öntetekbe és főzéshez is. Almaecetünk közvetlenül almából készül, nem almaborból. Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt rázd fel az üveget, hogy a baktériumkultúra is felkeveredjen. Az ecet hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik (még felbontás után is), mivel önmagában is tartósítószer. Az almaecet csíraölő hatású, ezért számtalan területen alkalmazható, többek között tisztítás, bőrápolás, hajápolás és lábápolás tekintetében is. Próbáld ki a kurkuma, gyömbér és chili ízű, matcha, citrom ízű, valamit ceyloni fahéjas, kurkumás almaecetes italunkat is!
Felhasználás: Keverj el 1-2 teáskanálnyit egy pohár vízben, és fogyaszd ecetes italként naponta 1-3 alkalommal étkezések között. Használat előtt felrázandó.
"Keverd össze vízzel és fogyaszd étkezés előtt vagy után - egy igazi nyers shot!"