Kókusz habtejszínünk bio és vegán, és extra magas zsírtartalommal rendelkezik. A kókuszdió pépet kipréseljük és vízzel összekeverjük, hogy elérjük a kívánt krémességet, amelyet mindenféle desszerthez és süteményhez használhatunk. Felverjük (lehetőleg elektromos habverővel), hűtőbe tesszük, és hagyjuk, hogy gyönyörű krémmé összeálljon. Ízletes desszerteket készíthetünk belőle hagyományos tejszín helyett, de sütemények feltétjeként vagy egy bögre forró csokoládé tetején is kiváló. Használható pörköltek, mártások, levesek és ázsiai ételek készítésekor is. Ez a habtejszín nem tartalmaz állati zsírokat, és könnyen emészthető, mivel természetesen laktózmentes. Használat előtt érdemes behűteni.
"100% növényi alapú habtejszín - csodálatosan finom és krémes alternatíva!"