A bio matcha és hojitcha porunk Japánból származik, és a legmagasabb minőségű. A tealevél fajtája Sencha és Bancha, amit árnyékban termesztünk, hogy több klorofillt termeljen. Április elején, néhány héttel a szüret előtt a növényeket egy ruhával letakarjuk. Ezáltal a teanin és a katechin anyagok serkentik a klorofill és az aminosavak termelését, ami az intenzív zöld színt és a nagyszerű tápanyagtartalmat eredményezi. A legfinomabb leveleket kiválasztjuk, kézzel szüreteljük, és szárítás előtt gőzöléssel pároljuk. A levelek szárát és erezetét eltávolítjuk, mielőtt a leveleket finom porrá őrölnénk. A teaszertartás ősi hagyomány Japánban, és a matcha tea testre és lélekre egyaránt nyugtató és pihentető hatásának köszönhetően a szerzetesek nagy mennyiségben fogyasztják meditáció előtt. És mivel a teljes aprított matcha levelet isszuk, nem csak a teavizet, több mint tízszer annyi tápanyagot és antioxidánst viszünk a szervezetünkbe, mint a közönséges zöld vagy fekete tea esetében.
"Gyönyörű zöld tea, amely barna színű- a hatása megegyezik a hagyományos matcha teával, de alacsonyabb koffeintartalommal bír!"