Az élő baktériumkultúrával készült fermentált italunk a legmagasabb minőségű gyógynövények és bogyós gyümölcsök bio, vegán és gluténmentes keveréke. Az ital emellett nyers és pasztőrözetlen, valamint cukrozatlan, mivel a mikroorganizmusok a fermentálás során minden cukrot lebontanak. Tizenhat különböző aktív kultúrát tartalmaz, amelyek tejsavbaktériumok és élesztőkultúrák egyedülálló keverékét alkotják. Emellett fokozatosan segít csökkenteni a pH-értéket 4 alá. A baktériumtörzsek sértetlenül áthaladnak a gyomron, hogy egészen a belekig eljussanak. Ez segíti az emésztőrendszer természetes baktériumainak növelését, és egészséges környezetet teremt az ételek emésztéséhez. Ezzel egyidejűleg a salakanyagok is kiválasztásra kerülnek a szervezetből. A belekben százezer milliárd, többszáz fajtából álló baktérium él, amelyek számos fontos feladatot látnak el a szervezetben. A jó bélbaktériumok elősegítik az egészséges bélműködést azáltal, hogy vitaminokat állítanak elő, serkentik a bélmozgást, aktiválják az immunrendszert, rövid zsírsavakat képeznek a bélsejtek üzemanyagaként, és védelmet nyújtanak a rossz baktériumok, paraziták és élesztőgombák ellen. A jó baktériumok javítják az emésztőrendszert; a nem megfelelő bélflóra okozza gyakran a hasi problémákat. Napi egy üveg élő baktériumkultúra ital fogyasztását ajánljuk. Próbáld ki a fermentált élő baktériumkultúra koncentrátumot is gyömbér és kurkuma ízben!
Felhasználás: A felbontott üveg tartalmát 30 napon belül fogyassza el.
"Fogyaszd táplálékkiegészítőként, és támogasd gyomrodat élő tejsavbaktérium adagjával- minden nap egyel!"