A nyers, bio açai porunk Brazíliából származik. Az açai gazdag omega-3 zsírsavakban, rostokban (32%), antioxidánsokban polifenolok, A- és E-vitamin formájában, valamint káliumot, kalciumot és vasat is tartalmaz. Az açai egy csodálatos kékes-lilás színű bogyós gyümölcs, amelynek íze enyhén édes, mintha az áfonya és a csokoládé keveréke lenne, egy csipetnyi magvas beütéssel. Az Amazonas vidékén az açai pálmafákon terem, és kinézetre az áfonya és a vörös szőlő kombinációjára emlékeztet. Próbáld ki gyümölcslevekben, turmixokban és Energiaagolyókban, chia pudingban, vagy készíts belőle sorbet-et fagyasztott gyümölcsökkel és bogyós gyümölcsökkel keverve. Készítsd el a saját açai bowlodat fagyasztott bogyós gyümölcsök, banán, egy kis kókuszvíz összeturmixolásával, valamint kiegészítésül szórd meg a tetejét kakaóbab törettel és kókuszreszelékkel.
Adagolás: 1-2 teáskanál/adag. Ajánlott fogyasztási mennyiség: legfeljebb 15 g/nap.
"A lila por ereje!"